Intensieve relatietherapie volgen

Als de relatie met uw partner niet meer zo goed loopt kunt u kiezen uit een aantal mogelijkheden. Zo kunt u ervoor kiezen om uit elkaar te gaan, maar dit is lang niet altijd de enige optie. U kunt er namelijk ook voor kiezen om intensieve relatietherapie te gaan volgen. Het doel van deze intensieve relatietherapie is om een beeld te krijgen van waar jullie nu staan en om de relatie te herstellen.

Mogelijkheden

Bij Good Spirit is het mogelijk om samen met uw partner dus relatietherapie te volgen. Maar daarnaast kunt u hier ook terecht voor bijvoorbeeld hulp bij een echtscheiding. Door middel van mediation proberen ze u en uw partner te helpen.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd geraakt in de diensten van Good Spirit en wilt u alle mogelijkheden bekijken? Klik dan hier. Hier vindt u alle benodigde informatie over het bedrijf en de diensten die zij aanbieden. Indien u dan toch nog met vragen zit kunt u via de website eenvoudig meer informatie opvragen of u kunt persoonlijk contact opnemen met de relatiepraktijk. Naast dat u op gewone werkdagen contact op kunt nemen is het ook mogelijk om in de avonden en in het weekend contact op te nemen.

Dit bericht is geplaatst in Maatschappij, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.