Foto’s afdrukken

Al uw foto’s kunt u laten afdrukken bij 42Creations. Waarom? Bij 42Creations kunt u uw foto’s laten afdrukken op bijzondere materialen, zoals dibond, hout, glas, MDF etc. Hiermee geef je een extra dimensie aan je foto’s. Meer informatie? Klik dan hier.

Kwaliteit

42Creations accepteert alleen de juiste kwaliteit foto’s, zodat deze haarscherp afgedrukt kunnen worden. Dit betekent dat je bericht krijgt wanneer de foto’s niet voldoen aan de juiste kwaliteit. Hiermee kunnen ze garanderen dat u als klant altijd tevreden bent met het eindresultaat. Met de printers van Arizona van Canon heeft 42Creations de beste technologie in huis om telkens maar weer nieuwe opties te verzinnen om foto’s op een bijzondere manier te laten afdrukken. Met de meest mooie kleurovergangen en diepe kleuren komen foto’s bijna tot leven! Met dibond materiaal zorg je voor een industrieel effect. Dit maakt je huiskamer of werkomgeving wat rauwer van stijl. Het geeft net dat beetje extra’s.

Bestellen

Om direct te bestellen ga je naar de website van 42Creations. Voor vragen over het drukken van foto’s op dibondmateriaal, kun je contact op nemen met één van de werknemers via e-mail, telefoon of het contactformulier op de website.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.