Communicatiebureau Soet&Blank

Communicatiebureau Soet & Blank is dé specialist voor het schrijven van SEO teksten. Dit zijn teksten waar je door onder andere relevante links en zoekwoorden beter wordt gevonden door Google en hoger (beter) zichtbaar bent in haar zoekresultaten. Klik hier voor meer informatie.

Infographics

Naast het schrijven van teksten voor bedrijven is Soet & Blank ook erg goed in het vormgeven van infographics. Infographics zijn visuele uitingen van informatie of datagegevens die op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier worden weergeven. Infographics zijn bedoeld om “ingewikkelde” data of gegevens duidelijk te maken in één beeld dat uniek is en gelijk weergeeft waar het om draait. Simpelweg gaat het om het overbrengen van complexe informatie naar begrijpelijke visualisaties die ook nog leuk zijn om naar te kijken. Infographics worden tot op heden nog te weinig ingezet door bedrijven om presentaties met saaie informatie eindelijk is leuk te kunnen maken. Hiervoor heb je niet per se een leuk product nodig, integendeel zelfs. Het enige wat je nodig hebt zijn gegevens en iemand die verstand heeft van zaken om zo’n infographic te maken. Dat is alles!

 

Contact

Geïnteresseerd in infographics? Via de website van Soet & Blank kun je contact opnemen met een van de werknemers of direct online een offerte aanvragen. Voor vragen kun je natuurlijk ook bellen, dit is mogelijk naar het telefoonnummer: 076 – 532 11 16 of 06 – 23 87 82 70.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.