Het organiseren van een fifa toernooi

Iets nieuws in de hulpverlening is dat jongeren verslaafd raken aan gamen. Deze kinderen moeten in behandeling, omdat het soms zo erg kan worden dat het hun dagelijkse functioneren en hun sociale leven stoort. Gelukkig is dit bij het meerendeel van de jongeren niet het geval en kan gamen nog gezien worden als iets heel leuks. Daarom moeten er ook leuke dingen gedaan worden met gamen. Bijvoorbeeld door fifa game toernooi te organiseren.

Games5

Het is mogelijk om een fifa game toernooi te organiseren met Games5. Dit kan voor 32, 64 of zelfs 100 mensen. Een heel leuk idee als bedrijfsuitje, als uitje voor een vereniging, als buurtfeest of gewoon voor een hele grote groep vrienden. Als jij een gametoernooi wilt organiseren is het enige wat je hoeft te doen contact opnemen met Games5. Vervolgens zal er een adviesgesprek ingepland worden waarin alle belangrijke dingen worden besproken. Jij zorgt voor genoeg mensen, het geld en de locatie en Games5 zal zorgen voor alle materialen. Een geweldige kans om een game toernooi op een unieke locatie op groot scherm te spelen.

Meer weten?

Wil jij meer weten over hoe het organiseren van een fifa toernooi in zijn werk gaat? Ga dan naar de website. Hier vind je alle informatie. Als je meer dan dit wilt weten of als je direct aan de slag wilt kun je contact opnemen via de gegevens op de website.

 

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.