Veranderingen door de Wet Werk en Zekerheid

Heeft u al gehoord van de Wet Werk en Zekerheid? Deze is vanaf 1 januari in werking getreden en heeft veel veranderingen meegebracht op het gebied van arbeidsrecht. Dit raakt bijvoorbeeld de specifieke gebieden ontslagrecht, tijdelijke contracten en aanzegtermijn. Als u in aanraking komt met deze gebieden is het handig om hier ondersteuning en/of advies bij te krijgen. Dit kan bij Van Gelder Advocaten.

Over Wet Werk en Zekerheid

Vanaf 1 januari 2015 is de Wet Werk en Zekerheid ingetreden. Dit betekent aanpassing in het ontslagrecht. U krijgt hiervoor een vergoeding van de werknemer. Daarnaast is er vanaf nu bedenktijd in de vaststellingsovereenkomst. Dit houdt in dat de werknemer de beëindigingsovereenkomst herroepen binnen deze bedenktijd. Dit is echter niet het enige. In het kort kunnen we stellen dat er veel veranderingen zijn geweest en dat informatie hierover nodig is. Daarom kunt u Van Gelder Advocaten inschakelen. Zij werken efficiënt en menselijk en hebben een zeer creatief en professioneel team wat gebruik maakt van duidelijke communicatie.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over deze wet of over Van Gelder Advocaten? Ga dan naar de website. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft. Als u na het lezen van informatie nog geen antwoord heeft op al uw vragen, dan kunt u via de contactgegevens op de website deze vragen stellen. Ga nu naar de website van deze arbeidsrecht advocaten in Breda.

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.