Je raakt je uitkering niet kwijt

Je wil in tijden van crisis en werkeloosheid wel jezelf op de been houden. Misschien is het voor jou ook niet gemakkelijk geweest en ben jij werkeloos om welke reden dan ook. Gelukkig is het tegenwoordig mogelijk voor mensen met een arbeidsongeschiktheidsverklaring te werken in een goede werkomgeving om zo weer de werkvloer op te kunnen.

Een grote kans voor veel mensen

Voor mensen met arbeidsongeschiktheid word deze kans geboden. In sociale werkplaats Venlo kun je weer aan de slag met kleine gemakkelijke werkzaamheden die je goed kunt verrichten. Je kunt op deze manier je uitkering niet kwijt raken maar wel weer iets nuttigs doen in de maatschappij. Zo creëer je niet alleen kansen voor jezelf maar help je ook zelfstandig ondernemers met hun bedrijf.

Door het inpakken van bijvoorbeeld pakketjes of het uitzoeken van verschillende goederen kun je veel mensen helpen die het nodig hebben. Je kunt goed van dienst zijn voor deze mensen en zij zullen jouw werk ontzettend waarderen. 

Sociale werkplaats Maastricht bied jou deze mooie kans om weer eens te werken. Het is niet gemakkelijk weer te beginnen in de werkomgeving, daarom is het fijn dat er nu de mogelijkheid is om op deze manier weer een begin te maken in jouw nieuwe carrière.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.