Spanning in een relatie krijgen

Seksdating is iets spannends en vaak buiten de comfort zone. Het is veiliger om bij je partner te blijven en je wil zeker niet vreemd gaan omdat jij niet voor niets met je partner bent. Je hebt gekozen voor deze partner omdat jij van hem of haar houdt en je wilt niets anders.

Spanning word minder in een relatie

Toch mis je misschien na verloop van de tijd wat spanning in de relatie en zeker op seksueel gebied. Het is dan leuk om nieuwe dingen te proberen, bijvoorbeeld speeltjes toevoegen of rollenspellen te spelen. Jammer genoeg werkt ook dit niet altijd goed en kiezen er toch veel mensen voor seksdating.

Er word slecht gedacht over een seksdate. Veel mensen zien het als vreemdgaan terwijl het juist kan zorgen voor positieve nieuwe invloeden in jouw relatie. Doordat het van beide kanten tijdens de date alleen gaat om de seksuele ervaring zal jouw relatie op geen enkele manier in gevaar gebracht worden. Er zijn van beide kanten geen verwachtingen dus er kan niets mis gaan. Het gaat alleen om de daad en zit zorgt juist voor nieuwe ervaring en dus een nieuwe frisse wind in je persoonlijke seksleven. Het hebben van verschillende sekspartners kan voor alle sekspartners zorgen voor plezier doordat je verschillende nieuwe dingen uit kunt gaan proberen. 

Dit bericht is geplaatst in Overig, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.