Keramische terrastegel machinaal vervaardigd

Een keramische terrastegel is een tegel die machinaal is vervaardigd en verkrijgbaar is in een groot aantal prints. De kleuren van keramische terrastegels zijn eindeloos en de prints zijn levensecht. Bij de firma totaaltegel vindt u een groot assortiment aan keramische terrastegels. Wat dacht u van diverse natuursteen looks? Of bijvoorbeeld strakke keramische terrastegels van twee centimeter? Een keramische terrastegel kan meer druk aan dan een natuursteen tegel, ook al is de keramische terrastegel doorgaans dunner. Ook is een keramische terrastegels kleurvast, krast het nauwelijks tot niet en heeft ze een hoge antislipwaarde. 

Altijd A-kwaliteit!

Het assortiment aan keramische terrastegels van totaaltegel bestaat uit A-kwaliteit tegels in diverse afmetingen en uiteenlopende prints. U heeft hier bijvoorbeeld strakke en moderne tegels tot aan natuursteen look tegels. De tegels worden rechtstreeks geïmporteerd uit bijvoorbeeld Italië en / of Spanje. Ook worden er bij dit bedrijf diverse budgettegels aangeboden. Deze zijn tijdelijk verkrijgbaar en betreffen tegels die erg uiteenlopend zijn. Deze tegels kunt u bekijken per losse tegel of als partij, helaas niet in groter oppervlak.

Een echte showtuin

U bent altijd van harte welkom in de showtuin van totaaltegel om de tegels te komen bekijken. Nogmaals; dit geldt dus helaas niet voor budgettegels. U kunt ook altijd terecht op de website!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.