Warmtewerend glas voor verkoeling

Zonwerend glas noem je ook wel warmtewerend glas. Dit is glas speciaal ontworpen om zo min mogelijk warmte van de zon door te laten komen, echter krijgt u wel dezelfde hoeveelheid licht binnen. Dit is voor een woning en / of een gebouw met veel ramen de perfecte oplossing, dit omdat de temperaturen in de zomermaanden hoog op kunnen lopen. U ziet dan ook vaak dat warmtewerend glas wordt toegepast in bijvoorbeeld serres of bij dakkapellen. Bij het bedrijf GlasGigant.nl bent u geheel aan het juiste adres voor warmtewerend glas. Bent u benieuwd naar meer informatie over hun warmtewerend glas? Lees dan gerust verder in dit blog .. 

60% meer effect!

Wanneer u standaard dubbel glas vergelijkt met warmtewerend glas zult u merken dat ongeveer 60% van de warmte extra wordt tegengehouden met warmtewerend glas. Dit door een extra coating op de buitenste glasplaat die is aangebracht om de warmte van de zon te weerkaatsen. Het glas zelf wordt zo tevens ook minder warm. Middels deze manier geeft het geen warmte af aan de ruimte en blijft de temperatuur binnen aangenaam en prettig.

Meer over warmtewerend glas

Wilt u graag meer informatie lezen over warmtewerend glas? Surf dan gerust naar de website van GlasGigant.nl.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.