Keramische tuintegel is onderhoudsvriendelijk

Wilt u graag een onderhoudsarme terrastegel in uw tuin toepassen? Dan is een keramische tuintegel een perfecte keuze! Bij de firma totaaltegel vindt u een groot assortiment aan keramische tuintegels. Deze zijn onder andere afkomstig uit landen als Spanje en Italie. Het assortiment bestaat uit tegels verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en afmetingen. Wist u dat een keramische tuintegel een gebakken tegel is die bestaat uit zuivere minerale grondstoffen. U kunt dan denken aan klei, kwarts, veldspaat en zand. Middels de nieuwste productie installaties worden deze grondstoffen geperst en vervolgens krijgt het een printje. Als laatste wordt het afgebakken, gecontroleerd en verpakt! 

Over de prints op de tegel

De prints op de tegel worden gemaakt met de meest innovatieve digitale printers. Deze zorgen ervoor dat de prints zeer veel details hebben. De technieken zorgen ervoor dat een keramische tegel niet te onderscheiden is van een natuursteen tegel of een houten plank. Daarom wordt er ook steeds vaker gekozen voor een keramische tuintegel in houtlook ten opzichte van een echte houten vloer.

Alle andere producten

Totaaltegel heeft een groot scala aan producten. Bent u nieuwsgierig geworden naar deze producten? Ga dan gerust naar de website van totaaltegel om ze te bekijken.

Dit bericht is geplaatst in Computers en Internet, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.