Mooie kindercamping in Limburg

Heeft u kinderen en wilt u er even lekker tussenuit op vakantie met het hele gezin deze lente of deze zomer? Dan bent u in Nederland geheel aan het juiste adres. Ons land is zo heerlijk wanneer het mooi weer is! Kies er bijvoorbeeld voor om uw vakantie te vieren op een kindercamping in Limburg. U bent hiervoor bij Recreatiepark de Leistert geheel aan het juiste adres. Hier bent u van harte welkom om uw vakantie te volgen. Zowel jong als oud vermaakt zich hier onwijs goed! U hoeft zich hier geen moment te vervelen. Bent u benieuwd naar meer informatie? Lees dan gerust verder.. 

De faciliteiten op het park

Bij Recreatiepark de Leistert vindt u vele faciliteiten op het park. Ook de omgeving is zeer veelzijdig. U ervaart hier volop plezier. Zo kunt u hier terecht op het subtropisch zwemparadijs, u kunt bowlen in de overdekte Plaza, u kunt terecht in het sportcafé en in het indoor-speeltoestel. Ook is er buiten een grote buitenspeelplaats met aan het einde een Kluishuis. Hier komt het recreatieteam de boel vermaken.

Bekijk de verblijfsmogelijkheden

Wilt u graag de verblijfsmogelijkheden bekijken? Daarvoor kunt u terecht op de website van Recreatiepark de Leistert. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen.

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.