Kies het beste bungalowpark in Limburg

Een bungalowpark van Limburg is zo gevonden. Maar voldoet dat park dan ook aan alle wensen die jullie als gezin hebben. Zo is niet alleen een goed onderhouden, schone bungalow van belang. Deze moet ook van alle gemakken zijn voorzien én groot genoeg zijn voor jullie gezin. Naast de bungalow zelf is de locatie natuurlijk een belangrijke factor voor een geslaagde vakantie. Bos, water of veld? Jullie zeggen het maar. Daarnaast moet er voor iedereen genoeg te doen zijn.

 

Voor iedereen iets te doen

Niet iedereen binnen het gezin wordt blij van dezelfde vakantie. Het is daarom belangrijk dat er binnen het bungalowpark voldoende u mogelijkheden zijn voor iedereen. Zo kunnen actievelingen helemaal los met bijvoorbeeld verschillende sporten of spellen, terwijl de vakantiegangers die liever ontspannen lekker op de eigen veranda vertoeven. Om een heerlijke dag te zwemmen is een groot zwembad met meerdere glijbanen een must. Dus, wat doen jullie het liefst op vakantie? En vinden jullie het prettig om niet de hele vakantie alles samen te doen? Bekijk dan goed wat de mogelijkheden zijn binnen het terrein van het bungalowpark zelf.

 

Sightseeing in Limburg

Een bungalowpark die over al deze facetten beschikt? Recreatiepark De Leistert. Deze is niet voor niets beloond met vijf sterren. Op deze plaats vlakbij de Maas hoef je niet ver om ook buiten het park enorm te genieten. Via de heerlijke fiets- en wandelpaden kom je vanzelf bij musea als het openluchtmuseum Eynderhoof of het Limburgs Museum. Breng ook zeker een bezoek aan het witte stadje Thorn. De geschiedenis van dit stadje gaat terug naar de 10e eeuw, in de straten van dit historische stadje liggen karakteristieke maaskeien. Dit is ook voor de kinderen echt een bezoekje waard. Zo niet? Dan is er op het park genoeg te doen om zich een dagje onder begeleiding te vermaken.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.