Heerlijk vakantie vieren in Limburg

Roggel mag dan een klein plaatsje zijn in Limburg, het bevindt zich wel in een prachtige omgeving waar genoeg te beleven valt. Met nationaal park De Groote Peel vlakbij en de Maas in de achtertuin, kunnen natuurliefhebbers hier heerlijk fietsen of wandelen. Liever sightseeing in een stad of lekker shoppen? Dan is Roermond vlakbij. Uitstapje over de grens? Op slechts een paar kilometer begint Duitsland. En wat wil het toeval? In dit prachtige plaatsje Roggel staat een van de beste campings van het land, namelijk De Leistert. Dus bent u op zoek naar een camping in Limburg? Overweeg dan zeker ook De Leistert.

 

Wat eten we vanavond?

We hadden het al even over de omgeving van deze camping in Limburg, maar ook binnen de poorten van het park zelf is genoeg te doen. Zeker gezinnen met kinderen komen graag terug naar De Leistert om hun vakantie door te brengen. Alleen al het grote aanbod aan kwalitatief goede accommodaties is reden om naar Limburg af te reizen. Verder zijn er tal van activiteiten waar kinderen dol op zijn. Denk aan het enorme subtropische zwembad, beachvolleybal en bowlingbanen. Hier fietsen of skelters of ga helemaal los in de grote speeltuin. Bij alle weersomstandigheden hebben jullie genoeg te doen, want ook is er een grote indoor speelhal en kan er in het klushuis naar hartenlust getimmerd, gezaagd, geknipt en geplakt worden. Leuk toch, je eigen souvenirtje maken?

 

Maak vast een virtuele wandeling

Benieuwd of het iets voor jullie is? Kijk dan vooral even rustig rond op de website. Hier is voldoende beeldmateriaal, informatie en een virtuele wandeling beschikbaar om een goed beeld te krijgen van het park. Vragen of behoefte aan aanvullende informatie? Neem dan contact op met de receptiemedewerkers. Zij weten welke mogelijkheden het best bij uw wensen passen.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.