Kindercamping in Limburg?

Bent u op zoek naar een kindercamping in Limburg waar uw kinderen zich prima zullen vermaken? Dan weten wij een leuke camping voor u, namelijk camping de Leistert. Deze camping is gelegen in het midden van Limburg. Er valt hier genoeg te beleven. Zo is er bijvoorbeeld een bowlingbaan, is er een prachtig subtropisch zwembad en zijn er diverse golfbanen. Daarnaast worden er regelmatig activiteiten georganiseerd door het recreatieteam. Kortom: er is hier genoeg te doen voor de kinderen.

Uitleven

Op de speciale kindervelden zijn in het midden van het veld diverse speeltoestellen geplaatst. Zo kunt u lekker in uw luie stoel blijven zitten terwijl de kinderen zich recht voor uw neus uitleven. Er zijn genoeg faciliteiten! Maar ook in de omgeving valt er genoeg te beleven. Wat dacht u van shoppen en een boottocht in Roermond? Of een dagtripje naar Toverland of GaiaZoo? Ook is het Limburgs Museum en Kasteel Hoensbroek nabij gelegen.

Meer weten?

Wilt u ook graag naar deze kindercamping in Limburg? Neem dan eens een kijkje op de website en plaats snel een reservering.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.