Leuke kindercamping in Limburg

Wat gezellig. Samen met het hele gezin op vakantie! Wat een geluk, wanneer u uw kinderen ziet spelen en ziet genieten tijdens hun vakantie op een kindercamping in Limburg. Zo hoort vakantie te zijn. Dat Nederland een prachtig vakantieland is bewijst de meest zuidelijke provincie van ons land, Limburg, u maar al te graag. Hier geniet u van Nederland met een beetje Bourgondië. Met buurlanden Duitsland en België geniet u hier van een net iets andere natuur als in de andere Nederlandse provincies. Ook de steden, de natuur en het eten en drinken is hier uitstekend.

Genieten met een grote G

Tijdens een vakantie in Limburg maakt u kennis met een provincie die u van harte welkom heet. Hier kunt u genieten met een grote G. Wandel over glooiende heuveltoppen. Eet een Limburgse vlaai op een zonnig terras. Gil het uit in de achtbaan in Toverland of ga dieren kijken in GaiaZoo. Vervelen doet u zich geen moment in Limburg! Ook wordt u hier altijd heel warm ontvangen.

Vele faciliteiten op Recreatiepark de Leistert

Op Recreatiepark de Leistert geniet u tevens ook van vele faciliteiten. Ga zwemmen, roeien, drop de kinderen in het speelveld of laat ze vermaakt worden door het recreatieteam.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.