Klaar voor de winter met een houtkachel

De wintermaanden draaien om gezelligheid, ’s avonds met zijn allen voor de tv met een drankje en wat snacks. Terwijl het buiten regent, waait of sneeuwt zoekt men binnen de warmte op. Sommige mensen gruwelen van de winter, maar het heeft ook zeker zijn charme. Maak iets bijzonders van de winter en zorg dat het gezellig wordt in huis. Bijvoorbeeld met een mooie houtkachel.

De voordelen van een houtkachel

Nordic Fire installeert diverse hout- en pelletkachels. De houtkachels zijn schoon en verbranden zuinig, met een zeer hoog rendement. Dit komt mede door de naverbranding. Tevens zijn de houtkachels zeer zuinig door de thermostatische mengregeling.

Wat doet Nordic Fire?

Zij hebben al ruim 10 jaar ervaring in het vak van hout- en pelletkachels. Professionele installateurs verzorgen de installatie bij mensen thuis. Tevens staan ze klaar voor een professioneel advies zodat de klant een bewuste en juiste keuze maakt.

Of kies een Pelletkachel!

Het verschil tussen een hout- en een pelletkachel zit hem in de verbranding. Een pelletkachel heeft het comfort van een gashaard, je kan handmatig de temperatuur instellen en hebt er verder geen omkijken naar. De pelletkachel hoeft slechts eenmaal per week te worden bijgevuld. Weinig onderhoud dus aan deze pelletkachel.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.