Laat uw staalwerk leveren door Bazo

Bent u benieuwd naar de producten van Bazo staalwerken, zoals een looprooster, diverse poorten, hekwerken, luifels en roosterwanden? Bazo is een ervaren bedrijf in metaalwerk en kan veel verschillende producten fabriceren en aanleveren. U kunt bijvoorbeeld een rooster in luifel vorm laten plaatsen met een zonwerende functie. 

Producten van Nederlandse bodem

Wist u al dat Bazo niet alleen metaalproducten levert, maar ze ook zelf produceert? Op de productieafdeling zijn maar liefst 60 medewerkers aanwezig, waarvan er 30 tot 40 mensen een sociale werkplek hebben. Daarnaast zijn er ongeveer 20 studenten aanwezig die op deeltijdbasis werken en daarnaast naar school gaan om hun diploma te behalen. Het is dus een werkplek die iedereen een kans biedt en daardoor een klein steentje bijdraagt aan de maatschappij.

Lees meer over de mogelijkheden van Bazo

Bent u geïnteresseerd geraakt in de werkzaamheden van Bazo? Neem dan gerust een kijkje op de website. Hier ziet u per categorie een mooi overzichtje van de beschikbare opties. Heeft u een speciaal verzoekje op het gebied van metaalwerken? Neem dan eens telefonisch contact op, of vul het contactformulier op de website in. Er bestaat een grote kans dat Bazo het gewoon kan leveren. Als u direct naar de website wilt gaan klikt u hier.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.