Unieke decoratiegordijnen bij Deco Creations

U staart al een tijdje naar de lege wand in uw winkel. Een kleurtje op de muur is zo standaard en dat is nou net wat u niet wilt bereiken. U kunt uw wand op een unieke manier decoreren met de op maat gemaakte vliegengordijnen van Deco Creations. Hierbij kunt u zelf aangeven wat u graag op het gordijn zou willen terugzien en kunt u zelfs een foto of ontwerp inleveren. Uw bedrijfsnaam- of logo kan uiteraard ook.

Over Deco Creations

Deco Creations is een jong en dynamisch bedrijf dat altijd voor u klaarstaat. Ze helpen u graag bij u keuze en zijn erg behulpzaam. Daarnaast leveren ze een uitstekende kwaliteit en geven ze u 5 jaar garantie op uw vliegengordijn. U hoeft bij dit bedrijf niet bang te zijn voor namaak materiaal dat binnen de kortste keren kapot is. Deco Creations werkt uitsluitend met de beste materialen en zorgt ervoor dat u waar krijgt voor uw geld.

Bestel nu en geniet binnen twee weken al van uw prachtige wanddecoratie

Een op maat gemaakt vliegengordijn kunt u binnen 5 à 10 dagen in huis verwachten. U hoeft dus niet lang meer tegen die kale witte wand aan te kijken! Op de website van Deco Creations kunt u lezen hoe u het beste de maten kunt opnemen. Voor meer informatie gaat u naar de website van Deco Creations.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.