Mooie zaalverhuur in Rotterdam

Voor zaalverhuur in Rotterdam bent u bij Restaurant de Tuin geheel aan het juiste adres. Hier kunt u zalen huren die geschikt zijn voor allerlei diverse feesten. Denk bijvoorbeeld aan de verjaardag van uw moeder. Of denk aan de afscheidsborrel van uw collega. Bij Restaurant de Tuin kunt u diverse zalen op maat huren. Deze ruimten zijn geschikt voor verschillende groepssamenstellingen. Denk bijvoorbeeld aan groepen van twintig personen tot groepen van wel 250 personen. U kunt hier heerlijk eten en drinken. Daarnaast bevindt deze locatie zich op een van de mooiste plekken van Rotterdam. U heeft uitzicht over de Kralingse Plas. 

Wilt u iemand verassen?

Heeft u in om iemand te verassen met een feestje? Bijvoorbeeld omdat iemand weg gaat op reis, iemand jarig is, iemand met pensioen gaat of omdat u gewoon heel erg veel van iemand houdt? Een feestje is altijd een goed idee! Bij Restaurant de Tuin wordt u van harte welkom geheten en zij doen hun uiterste best om een super avond te organiseren. Hier bent u geheel aan het juiste adres!

Boek online

Om een zaal te boeken kunt u op de website terecht van Restaurant de Tuin. Heeft u vragen? Neem dan vooral contact op!

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.