Mooiste bungalowpark van Limburg

Recreatiepark de Leistert is meerdere malen uitgeroepen tot het beste bungalowpark van Limburg. De Zoover score is tevens ook erg hoog. Dit bungalowpark wordt gekenmerkt door ruime en bijzondere bungalows met een zeer luxe uitstraling. Ook beschikken de bungalows over fraaie tuinen op ruim opgezette kavels. In de lente en zomer kunt u hier dus heerlijk buiten in het zonnetje zitten en ’s avonds eten. Het ultieme vakantiegevoel al zeggen we zelf! Daarnaast beschikt dit park over een enorm aanbod aan faciliteiten. U kunt hier altijd heerlijk genieten; zowel met goed als met slecht weer. Er zijn voldoende recreatieve mogelijkheden voor het hele gezin.

Wat is er te doen?

Op het park is er al voldoende aanbod qua activiteiten. Zo kunt u lekker gaan bowlen op de bowlingbaan of op de midgetgolfbaan. Ook kunt u gebruik maken van diverse sfeervolle horeca gelegenheden. Er is een grote buitenspeeltuin en er is een indoor speeltoestel. Voor de kleintjes is er het recreatieteam. Zij zijn er elk weekend en in de schoolvakanties. In de lente en zomer kunt u heerlijk zwemmen in het buitengolfslagbad, op het dagstrand met roeivijver of in het subtropisch zwembad.

Meer over de omgeving

Wilt u graag meer informatie over de omgeving? Surf dan naar de website van Recreatiepark de Leistert.

Dit bericht is geplaatst in Overig, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.