Onwijs leuke kindercamping in Limburg

Wilt u met de kinderen en het hele gezin naar de leukste kindercamping in Limburg? Dan gaat u uiteraard naar Recreatiepark de Leistert in Limburg. Zij hebben Camping de Leistert waar u het ultieme kampeergevoel vindt in een mooie en groene omgeving. U kunt bijvoorbeeld uw eigen kampeermiddelen meenemen of slapen in een gehuurde tent, in een chalet of in een trekkershut; alles is mogelijk! Dit is dé plek voor gezinnen met kinderen. Een kind raakt op dit park namelijk niet uitgespeeld. Dit zelfs niet voor de eigen caravan. Ook zijn er speciale kindervelden waar, in het midden van het veld, diverse speeltoestellen zijn geplaatst. Als bijvoorbeeld ouder kunt u hier vanuit uw luie stoel lekker zittend toekijken hoe de kinderen aan het spelen zijn en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden of alles wel goed gaat. 

Volop plezier!

Iets waar Recreatiepark de Leistert om bekend staat is haar vele faciliteiten en de veelzijdige omgeving. U hoeft in principe het park helemaal niet te verlaten voor volop plezier en vertier. U treft hier bijvoorbeeld een subtropisch zwemparadijs aan, een overdekte Plaza waar u kunt bowlen, sport kunt kijken in het sportcafé en waar u een indoor-speeltoestel vindt. Ook is er een grote buitenspeeltuin met aan het einde het Klushuis.

Reserveer nu

Om te reserveren gaat u naar de website van Recreatiepark de Leistert.

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.