Op Zoekdierenarts.nl kunt u meer lezen over het voorkomen van gebitsproblemen bij een hond!

Voorkomen is beter dan genezen zeggen ze altijd. Zo geldt het ook voor gebitsproblemen bij een hond! Voorkom dat uw hond daar last van krijgt: begin nu vast met maatregelen te nemen. Vooral wanneer u een pup heeft is dit zeer raadzaam. Zoekdierenarts.nl raadt dan aan om gewoon eens per dag de tanden van uw hond te poetsen, zo went u pup er aan en wordt het nooit een gevecht en gedoe om die tanden te poetsen! Er zijn ook nog een hoop andere dingen die u kunt doen om gebitsproblemen bij de hond te voorkomen. Bent u daar benieuwd naar? Lees dan snel even verder in dit blog of op Zoekdierenarts.nl. 

Speciale hondenbrokken

Tandplak bij een hond kunt u voorkomen door bijvoorbeeld goede hondenbrokken te geven aan uw hond. Wilt u daar graag advies over? Dan kunt u dit altijd vragen bij bijvoorbeeld een dierenspeciaalzaak of bij de dierenarts. Ook kunt u uw hond kauwspeelgoed geven. Merkt u dat uw hond veel last heeft van een stinkende adem of bijvoorbeeld loszittende tanden? Ga dan gauw even naar de dierenarts.

Meer adviezen en meer tips lezen?

Wilt u meer adviezen en tips lezen? Ga dan naar de website van Zoekdierenarts.nl.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.