Het is goed vertoeven op een 5 sterren camping

Een aantal nachten overnachten op een 5 sterren camping? Wie wilt dit nu niet!? Zeker deze zomer is dat een aanrader. Alleen waar in Nederland vindt u zo’n 5 sterren camping? In Limburg! Bij Recreatiepark de Leistert. Dit is een camping die zeer netjes en zeer schoon is. Daarnaast is er hier ontzettend veel leuks te doen, te zien en te beleven. U zult zich dus geen moment vervelen! Voor de kinderen is er genoeg te doen en voor de ouders kan er lekker uitgerust worden. Ideaal vindt u niet? Op de camping zijn er meerdere zwembaden. Wilt u even van de camping af? Dan is er in de omgeving een tal van mogelijkheden voor een dagje uit. Denk dan aan GaiaZoo, Toverland, Maastricht of wandelen en fietsen in één van de drie natuurgebieden. 

Winter of zomer; vermaken doet u zich hier wel

Eigenlijk doet het weer er helemaal niet toe. Winter of zomer; vermaken doet u zich wel op Recreatiepark de Leistert. In de winter is het lekker warm vertoeven in de overdekte Plaza. Hier is onder meer een speeltoestel, meerdere bowlingbanen, een sportcafé, gezellige horecapunten en meerdere recreatie-activiteiten. In de zomer kunt u lekker zwemmen in het subtropisch zwembad, buiten golfslagbad of naar het dagstrand mét roeivijver.

Interesse in een plek?

Wilt u graag een plekje reserveren op de camping? Doe dat op de website van Recreatiepark de Leistert.

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.