Overnacht in een safaritent in Nederland

Er ziet er niks vetter uit dan een safaritent, hoe tof zou het dan zijn om hier een nachtje in te slapen? Waarschijnlijk denkt u dat dit alleen mogelijk is in Afrika, maar ook kunt u in een safaritent in Nederland slapen. Wanneer u een safaritent in Nederland boekt, kunt u genieten van een speciale ervaring. Dit is natuurlijk een leuke ervaring voor jullie gezien. ‘s Morgens de safaritent open maken en uitkijken over het water terwijl u heerlijk aan uw ontbijt zit, dat wil toch iedereen? Kamperen krijgt een geheel nieuwe dimensie.

Profiteer van alle faciliteiten

Deze safaritent bevindt zich op recreatiepark TerSpegelt in Brabant. Het voordeel hiervan is dat u kunt profiteren van alle camping faciliteiten, maar heerlijk slaapt in een safaritent. Wat zijn de activiteiten die u graag wilt doen op vakantie? Zwemmen, sporten of en spelletje spelen is natuurlijk erg leuk, maar u kunt ook naar de technische werkplaats. Een week is bijna te kort voor dit park. Kinderen van een wat oudere leeftijd kunnen lekker chillen in de hang out, terwijl u heerlijk ontspannen een boek kunt lezen of kunt borrelen op de camping. Klinkt goed, nietwaar?

Virtuele tour

Hoe ziet een vakantie in een safaritent van TerSpegelt er nou uit? Bij aankomst staat helemaal gereed zodat u direct uw entree kunt maken en uw koffer uit kunt pakken. Een heerlijk drankje en een bordspel maken een mooi begin van de vakantie. Boodschappen kunt u gewoon in de supermarkt op het terrein kopen. Geen zin om te koken? Dan kunt u ook gewoon gaan eten bij een van de horecagelegenheden op het park. Benieuwd naar de camping? Bezoek dan vast de website voor een virtuele tour. Ook kunt u op deze manier vast een beetje sfeer proeven.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.