Tandriem op maat

Voor veel bedrijven is het gebruik van tandriemen noodzakelijk. Hierdoor kunnen transportbanden namelijk vermogen overbrengen en kunnen ze functioneren als aandrijving. U zult daardoor weinig last hebben van lawaai en ook onderhoud is niet vaak nodig. Bent u dus op zoek naar een tandriem? Dan kunt u terecht bij ACB Transporten. Zij leveren verschillende tandriem maten. In het assortiment van deze partij vindt u diverse standaard maten, zit uw maat er niet bij? Dan kunt u deze hier op maat bestellen.

Een tandriem die volledig voldoet aan uw eisen

Waar moet u op letten bij de aanschaf van een tandriem? Let op het vermogen, het toerental en de afstand tussen de riemschijven. Voldoet dit aan de eisen? De tandriemen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, dus maak een keuze uit tandriemen van rubber of bijvoorbeeld een ander kunststof. Vindt u het moeilijk om de juiste tandriem te kiezen? Vraag dan om hulp bij specialisten. Bestel uiteindelijk deze tandriemen op maat. Op deze manier weet u zeker dat de tandriem past.

Online tandriemen bestellen

Heeft u nog vragen of ontvangt u graag persoonlijk advies? Neem dan nu contact op met de specialisten vanACB transportbanden en onderdelen. Zij staan u graag te woord en kunnen u van alles vertellen over de verschillende tandriem maten.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.