Overnachten bij Route du Soleil

Bent u van plan om in de zomer lekker op vakantie te gaan met de familie, maar weet u niet waar naartoe? Denk eens aan Frankrijk. Frankrijk is de perfecte optie wanneer u niet teveel geld wilt te besteden aan uw vakantie, maar wel echt iets anders (buitenlands) wilt zien. Het makkelijke aan Frankrijk is dat u er met uw eigen auto naartoe kunt. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten bij La Perle d’Anrosey. Bij La Perle d’Anrosey bieden ze de juiste service die u wenst wanneer u er lekker even tussenuit bent met de familie.┬á

Verblijven

Doordat La Perle d’Anrosey al jarenlang gasten ontvangt met name in de vakantie, weet zij waar haar gasten blij van worden. Het staat bekend om haar grote en authentieke landhuis waar u verblijft in een van de kamers. Elke kamer is voorzien van een stukje adembenemend uitzicht. Daarnaast heeft u de beschikking over een enorm grote tuin waar u lekker van de zon en omgeving kunt genieten.

 

Interesse

Bent u op doorreis en wilt u onderweg gebruikmaken van de kamers van La Perle d’Anrosey? Ook dat is mogelijk. Zo is overnachten vlakbij Route du Soleil ook een van de mogelijkheden.

 

Dit bericht is geplaatst in Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.