Positieve ervaring met Castle Telecom

Er zijn tegenwoordig een heleboel telefoons waar je uit kunt kiezen. Elke telefoon heeft een ander formaat, ander materiaal en andere eigenschappen. Gelukkig zijn er werknemers van mobiele telefoon winkels die je hierbij kunnen helpen. Het is echter vaak het geval dat de telefoons goedkoper zijn in de webshops. Dit komt omdat je, als je een telefoon koopt in een fysieke winkel, ook betaalt voor de huur en energiekosten. Daarnaast is het nadeel in een fysieke winkel ook dat je geen echt advies krijgt, maar vooral verkooppraatjes. Castle Telecom onderscheidt zich hierin.

Mijn ervaring

Ik heb mijn aankoop bij Castle Telecom als zeer positief ervaren. Ik zag door de bomen het bos niet meer, dus heb ervoor gekozen om mij in de fysieke winkel te laten adviseren. In de fysieke winkel zijn de prijzen evenlaag als op de webshop, wat ik fijn vond. Eenmaal in de winkel in Deventer werd ik ontvangen met een kopje koffie. Ik vertelde wat ik zocht in een telefoon en werd hierover goed geadviseerd. Ik had niet het idee dat Castle Telecom mijn onwetendheid misbruikte. Integendeel, het advies was eerlijk en betrouwbaar en ben tevreden naar huis gegaan met mijn Samsung Galaxy Note 4.

Bestellen of kopen

Wil jij ook een Samsung Galaxy Note 4 bestellen of kopen in de fysieke winkel? Ga dan naar de website of naar de winkel in Deventer.

 

Dit bericht is geplaatst in Mobiel en Telecom, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.