Sociale werkplaats Ede zorgt voor uw inpakwerk

Bij Packstore, de sociale werkplaats Ede helpen ze u bij het in- en ompakken van goederen, monteren van halffabricaten naar eindproduct, stickeren van diverse artikelen, inpakken van mailing en nog veel meer. Bij Packstore staan uw specifieke wensen centraal. Daarnaast staan ze voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De voordelen

Packstore is een specialist op het gebied van Co-packing en logistiek. Met een scherp oog voor uw budget en planning zorgen ze ervoor dat het team de opdracht snel, solide en secuur uitvoert. De voordelen van Packstore zijn: één aanspreekpersoon, alle logistieke diensten onder één dak, professionele uitvoering van zelfs de kleinste logistieke details en ze zijn snel inzetbaar. Ook voor last-minute opdrachten staat Packstore voor u klaar. Door een grote poule direct beschikbare werknemers, brengen zij ook uw last-minute opdracht binnen een krappe termijn tot een succes.

Informatie

Wilt u gebruik maken van de diensten van Packstore? Op de site kunt u informatie vinden of gelijk een offerte aanvragen. Heeft u specifieke vragen, dan kunt u ook contact met ze opnemen door het contactformulier in te vullen. Ze nemen bij Packstore binnen 24 uur contact met u op.  U kunt ook vrijblijvend kennismaken met de mensen achter Packstore. Bespaar tijd en dus geld en laat Packstore uw inpakwerk overnemen.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.