Pro Packaging kan patronen voor u afvullen

Pro Packaging Holland is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het afvullen van diverse soorten lijm soorten binnen de industrie- en autobranche. Naast het afvullen kunnen ze uw patronen ook etiketteren en verpakken als u dit graag wilt. Door een, of meerdere van deze taken uit te besteden, kunt u zich weer volledig bezighouden met uw kerntaak.

Waarom kiezen voor Pro Packaging?

Pro Packaging is erg succesvol en heeft service en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Als u kiest voor de service van dit ervaren bedrijf, bent u verzekerd van een professionele afhandeling van de taken. En wist u dat u ook de logistieke zaken uit handen kunt geven? U kunt dit uiteraard zelf verzorgen, maar is het niet veel makkelijker om dit ook door Pro Packaging te laten doen? Hier valt bijvoorbeeld de aanvoer van de lijmen, het vervoeren van de afgevulde patronen en het verzorgen van douanepapieren onder.

Wilt u meer informatie?

Wilt u meer informatie over de diensten van Pro Packaging? Neem dan eens een kijkje op de website of bel met een van de medewerkers. Het servicegerichte personeel helpt u graag met al uw vragen. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Afvullen van patronen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.