Wat is het verschil tussen een traagschuim of koudschuim matras

Wilt u graag een kwalitatief goed matras kopen maar heeft u geen idee wat nu de voordelen en nadelen zijn van sommige soorten? Wat moet je doen als je nachtelijk transpireert? Of wat kun je het beste kopen als je ’s ochtends opstaat met een pijnlijk gevoel in je gewrichten? Matrasoke biedt verschillende soorten matrassen aan zoals een matras van traagschuim of koudschuim en zet de specificaties voor u op een rijtje. Zo wordt de keuze een stuk gemakkelijker.

Koudschuim matras

Wellicht zegt de naam koudschuimmatras u niet zoveel. Het wordt ook wel High Resilience schuim matras genoemd en staat bekend om haar hoge veerkracht. Daarnaast ademt het matras goed en voert het vocht af. Mocht u ’s nachts veel transpireren dan is dit matras waarschijnlijk een goede investering.

Traagschuim (top) matras

Een traagschuim matras is van visco-elastisch polyuethaanschuim gemaakt en wordt vanzelf zacht door de warmte. Dit betekent, dat als u er op gaat liggen, het matras naar uw lichaam zal vormen. Hierdoor worden de drukpunten verminderd en is uw gewicht perfect verdeeld over het matras. Dit matras is dus handig als u ’s ochtends opstaat met pijn door de druk of knelling van bepaalde lichaamsdelen. Matrasoke biedt ook traagschuim topmatrassen aan. Kijk voor het volledige assortiment op de website.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.