Rijles in de omgeving van Roosendaal

Ben je 16,5 jaar oud, woon je in de omgeving Roosendaal en wil je graag beginnen met je autorijbewijs? Neem dan nu contact op met Robing Rijschool Roosendaal! Bij Rijschool Robing profiteer je van verschillende voordelen. U heeft onder andere altijd dezelfde instructeur, wij denken dat dit helpt om u iets meer vertrouwen in de rijlessen te geven omdat je een band met elkaar opbouwt. Daarnaast wordt je een lespakket aangeboden op basis van uw niveau en uw wensen, wij hebben dus geen vaste pakketten. Ook heeft u geen last van wachttijden, is het mogelijk op zondag te rijden, kunt u worden opgehaald en/of afgezet worden op school, uw werk of bij u thuis.

 In een keer geslaagd!

Zodra ik oud genoeg was om te beginnen met rijles ging ik meteen aan de slag. Alhoewel ik het erg eng vond op het begin stelde de instructeur me op me gemak en ging het al snel goed. Door de theoriecursussen ben ik in 1 keer geslaagd voor me theorie, daarna kwam me praktijk en ook daar was ik in een keer voor geslaagd! Ik had binnen een mum van tijd mijn rijbewijs gehaald.

Voor meer informatie over Robing Rijschool Breda, Roosendaal, Bergen op zoom of in die omgeving kunt u een kijkje nemen op de site.

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.