Werving en selectie maar dan anders

Werving en selectie finance wordt door Brooklyn Group opnieuw ingestoken. Veel detacheringsbureau’s werken op dezelfde manier, het personeel meldt zich bij hen aan en zij zorgen dat ze ergens een plek krijgen. Brooklyn Group doet dat net even anders. Zij gaan uit van talent, en dat trekt natuurlijk opdracht gevers. Meer weten? Lees dan verder!

Wat is Brooklyn Group?

Brooklyn Group is een bureau wat detachering net even anders aanpakt. Een bedrijfsonderdeel is bijvoorbeeld Brookyn Finance. Zij detacheren financieel talent, een aanvulling voor het bedrijf wat zo iemand inhuurt. Dit kan bijvoorbeeld iemand zijn die net is afgestudeerd en een kans verdient om door te groeien. Brooklyn Finance gaat uit van talent en zij willen dit zelfs nog meer versterken.
En het mooie is: als iemand een goede aansluiting vindt op de afdeling dan wordt er geen overname-fee gerekend.

Brooklyn Academy zorgt voor ontwikkeling

Het financieel talent wordt klaar gestoomd om aan de bak te gaan. Hun kennis en vaardigheden worden nog meer uitgebreid dankzij de Brooklyn Academy. Hier wordt het voorzien van kennis over de laatste ontwikkelingen of uitgebreid met kennis waar veel bedrijven behoefte aan hebben.

Meer weten over Brookyn Finance?

Bezoek de website en laat u informeren over de mogelijkheden. Kom meer te weten over dit financieel uitzendbureau.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Financien. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.