Sociale werkplaats Volendam tot uw dienst

Zoekende naar een sociale werkplaats Volendam? Wellicht dat Packstore dan iets voor u kan betekenen. Dit bedrijf zit gevestigd in Ede, en hoewel ze zichzelf geen sociale werkplaats noemen zou het wel zo kunnen zijn. De werkzaamheden die er verricht worden sluiten aan bij de werkzaamheden van een sociale werkplaats, maar dan met een wat mooiere naam namelijk: maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Wat is maatschappelijk verantwoord ondernemen?

Bedrijven die maatschappelijk verantwoord ondernemen, ook wel MVO genoemd, hebben natuurlijk als eerste doelstelling om gewoon het bedrijf ‘draaiende’  te houden maar houden tevens in de gaten dat het bedrijf ook maatschappelijk iets bijdraagt. Dit kan op uiteenlopende manieren worden ingevuld . Zo kan er bijvoorbeeld worden gewerkt met uitsluitend duurzame materialen, maar ook is het mogelijk ook werknemers aan te nemen die anders minder snel aan een baan zouden komen bijvoorbeeld vanwege een beperking.

Wat is Packstore precies?

Dit bedrijf heeft natuurlijk als doel om winst te maken, de klant tevreden te houden en een goede dienst te leveren. Maar ook krijgen bij hen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de mogelijkheid om aan het werk te gaan. Ze voeren uiteenlopende werkzaamheden uit zoals het in- en ompakken van goederen. Voor meer informatie over Packstore klikt u hier!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Maatschappij. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.