Ecologisch advies voor uw eigen tuin

Bent u in de beschikking van een ruim stuk grond of van een mooie tuin? Dan is het wellicht een idee om ecologisch advies aan te vragen zodat u zeker weet dat de flora en fauna in een goede balans zijn. Het aanvragen van ecologisch advies is zeer envoudig en hierin zijn diverse bedrijven gespecialiseerd. Laten we eens inzoomen op wat zo’n ecologisch adviesbureau nou precies doet, bureau Viridis is zo’n ecologisch adviesbureau.

Wat doet Bureau Viridis precies?

Het is mogelijk om Bureau Viridis in te huren. Zij komen dan vervolgens op de betreffende locatie en doen diverse onderzoeken naar de balans tussen flora en fauna. Hierbij kunt u denken aan uiteenlopende praktijken zoals quickscans naar de omgeving, natuurtoetsen en diverse inventarisaties. Bij een inventarisatie wordt gekeken welke planten en dieren zoal in een bepaald gebied voorkomen. Door bijvoorbeeld camera’s te plaatsen en diverse andere technieken kunt u een overzicht ontvangen van welke dieren zoal aanwezig zijn in het betreffende gebied.

Meer weten over Bureau Viridis?

Bent u benieuwd wat ze voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ze op via de website. Hierop staat uitgebreid beschreven wie er allemaal in het team aanwezig zijn en wat ze zoal aanbieden. En uiteindelijk profiteert u van uw persoonlijke ecologisch advies.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.