Spaans vertalen kan Tongo Vertaalbureau

De wereld is een stuk kleiner geworden. Dit komt door de komst van het internet en doordat er veel (goedkope) middelen zijn gekomen om makkelijk en snel een groot stuk te reizen. Dit betekent dat wij steeds vaker in aanraking komen met andere talen. Hierdoor moeten wij soms een document, website of brief vertalen naar of vanuit het Nederlands. Kunt u dit niet zelf? Dan kunt u Spaans vertalen bij Tongo Vertaalbureau.

Hoe werkt het?

Op de website van Tongo Vertaalbureau kunt u een offerte aanvragen en een opdracht doorgeven. De opdracht komt terecht bij een van de freelance vertalers uit het netwerk van Tongo Vertaalbureau. Deze hebben allemaal veel kennis en ervaring. De vertaler zorgt ervoor dat uw document, website of brief 100% juist vertaald wordt en dat u voor de deadline de vertaling binnen heeft. De vertaling is altijd met een tevredenheidsgarantie. U betaalt slechts vanaf 11 cent per woord. Dit is een stuk goedkoper dan de concurrenten, maar minstens zulk goed werk.

Aan de slag

Wilt u nu een Italiaanse vertaling doorgeven? Ga dan nu naar de website voor de contactgegevens van Tongo Vertaalbureau en om een offerte aan te vragen. U vindt hier ook alle informatie over de prijzen, mogelijkheden en meer.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.