Toevoeging interieur

Heb je jouw partner eindelijk zover gekregen dat hij/zij met jou meewilt om een haard uit te kiezen? Goed nieuws, want geloof me, in de winter ga je heerlijk genieten van dat knisperende geluid en die warm oranje gloed. Een sfeer waar je alleen over na hoeft te denken en je geniet al. Ken je de Barbas Eco haard bijvoorbeeld? Deze hebben een aantal grote voordelen voor jou als koper. Welke dat zijn? Lees gauw verder.

Bijzondere haarden

Met een haard van Barbas Eco ben je verzekerd van hoge kwaliteit die heel lang zal meegaan. De haarden worden ook wel verkocht als tijdloos, dit is namelijk een term die huidig klanten en experts meegeven. Het is geen haard die leuk is, omdat het gaat om een trend die 2 jaar duurt. Dit is een haard die net als een tijdloos sieraad mooi blijft, ook al raakt deze verjaard. De haarden zijn verkrijgbaar in speksteen of metaal en je kunt zelf kiezen of je een boven of een achteraansluiting wilt.

Meer informatie

Voor meer informatie kun je terecht op de website van Haardenexpert. Voor vragen kun je contact opnemen met een van de medewerkers via het volgende telefoonnummer: 055-8200222. Het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een bezoekje te brengen aan de showroom in Apeldoorn.

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.