Standaard- of op maat gemaakte luchtbehandelingskasten

Bent u op zoek naar standaard- of op maat gemaakte luchtbehandelingkasten? Het is lastig om een systeem uit te kiezen als u er niet veel verstand van heeft. Beveja biedt verschillende soorten luchtbehandelingskasten en ventilatiesystemen aan en helpt u graag met het maken van een keuze. Behalve deze luchtbehandelingskasten bieden ze ook verschillende dakventilatoren, roosters, spiromaterialen, flexibele slangen en regalapparatuur aan. U kunt dus voor al uw luchtbehandelingszaken terecht bij Beveja.

S-Vent ventilatoren

De standaard luchtbehandelingskasten zijn voorzien van S-Vent ventilatoren. S-vent is een goed private label en staat bekend om haar goede kwaliteit.  Daarnaast zijn alle ventilatoren die aangeboden worden door Beveja bijna geruisloos en energiezuinig. Dit komt doordat de motoren geheel trillingsvrij is zijn daarnaast opgehangen in een trillingsdemper.

Elektronische regelaars

Naast de luchtbehandelingskasten biedt Beveja ook elektronische regelapparatuur aan. Deze zijn er bijvoorbeeld met een temeratuurvoeler of met automatische bediening, waarbij u verschillende programma’s kunt kiezen. Het is maar net wat uw wensen zijn.

Vraag een offerte aan

Bent u benieuwd naar het kostenplaatje van deze uitstekende luchtbehandelingskasten en ventilatoren? Vraag dan een gratis offerte aan op de website van Beveja. Als u vragen hebt kunt u deze uiteraard ook gewoon stellen aan een van de medewerkers. Neem hiervoor telefonisch contact op.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Gezondheid en Voeding. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.