Tandriemen op maat aanschaffen

Het gebruik van een tandriem op maat is erg belangrijk. Hierdoor kunnen transportbanden namelijk vermogen overbrengen en kunnen ze functioneren als aandrijving. U zult daardoor weinig last hebben van lawaai en ook onderhoud is niet vaak nodig. Bent u dus op zoek naar een tandriem? Dan kunt u terecht bij ACV Transporten. Zij leveren verschillende tandriem maten. In het assortiment vindt u verschillende maten, maar wanneer de juiste er niet bij zit, kunt u dit op aanvraag bestellen.

Tandriem die voldoet aan uw eisen

Wat is belangrijk bij een tandriem? Let op het vermogen, het toerental en de afstand tussen de riemschijven. Voldoet dit aan de eisen? De tandriemen zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, dus maak een keuze uit tandriemen van rubber of bijvoorbeeld een ander kunststof. Vindt u het moeilijk om de juiste tandriem te kiezen? Vraag dan om hulp bij specialisten. Bestel uiteindelijk deze tandriemen op maat, zodat u zeker weet dat het past.

Bestel een online tandriem

Vragen? Neem nu contact op met de specialisten vanACB transportbanden en onderdelen. Zij staan u graag te woord en kunnen u van alles vertellen over de verschillende tandriem maten.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.