Uw telefonische acquisitie uitbesteden

Als u op zoek bent naar een bedrijf dat de telefonische acquisitie voor u kan overnemen, bent u bij Convins aan het juiste adres. Zij beschikken over een team van ervaren professionals, die deze zorg van u uit handen kunnen nemen.

Voor welke diensten kunt u terecht bij Convins?

Convins kan meerdere taken voor u uit handen nemen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld bezoekersafspraken maken, mailings of beursleads voor u opvolgen, prospecten of relaties uitnodigen, adressenbestanden personaliseren, service calls uitvoeren en  enquêtes opstellen, redigeren en afnemen.

No cure no pay

Bij Convins hoeft u niet bang te zijn dat er studenten in een callcenter zitten die gesprekken aangaan met uw prospects. Er werken alleen ervaren professionals, die inhoudelijke gesprekken aangaan met uw relaties/prospects. Daarnaast werken ze met een no cure no pay systeem, wat inhoudt dat u niets hoeft te betalen tot het moment dat er een afspraak is gemaakt met iemand die beslissingsbevoegd is.

Online een offerte aanvragen

Bent u benieuwd wat Convins voor u kan betekenen? Vraag dan online een offerte aan. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met een van de medewerkers. Zij helpen u graag verder! Wilt u direct naar de website om meer te lezen over de manier waarop prospects benaderd worden? Klik dan op de volgende link: Prospects benaderen.

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Mobiel en Telecom. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.