Waarom kiezen voor modulair bouwen?

 Heeft u interesse in modulair bouwen, maar bent u nog niet op de hoogte van alle voordelen? Lees dan snel verder. ALHO is een specialist in modulair bouwen en kan u alles vertellen over de voordelen.

Wat zijn de grootste voordelen van modulair bouwen?

Allereerst is modulair bouwen tegenwoordig een goed alternatief voor massiefbouw. Daarnaast wordt de bouwtijd met maarliefst 70% gereduceerd. Dit komt omdat er veel prefab wordt gemaakt, waardoor er op de bouwplaats minder uitgevoerd hoeft te worden. Verder weet u vaak beter wat u kwijt bent, omdat er van tevoren een prijs wordt afgesproken. En heeft u al een het milieu gedacht? Doordat er veel gebruik wordt gemaakt van passende montagematerialen blijven er nauwelijks reststoffen over, wat weer goed is voor het milieu. Daarnaast kunnen de ruimtemodules gemakkelijk gedemonteerd en gerecycled worden. Wilt u meer weten over alle voordelen van modulaire bouw? Neem dan zeker eens een kijkje op de website van ALHO.

Download een brochure of neem contact op

Wilt u meer weten over systeembouw? Ga dan naar de website van ALHO om een brochure aan te vragen. Contact opnemen met een van de medewerkers kan natuurlijk ook! Zij helpen u graag met het beantwoorden van uw vragen!

Dit bericht is geplaatst in Carriere en Werk, Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.