Vanaf 16 jaar onder begeleiding autorijden bij Rijschool Rijbewijs in Haarlem

Ben je 17 jaar en kan je echt niet langer wachten met het behalen van je rijbewijs? In sommige andere landen mogen ze toch ook rijden onder begeleiding? Dan heb je nu geluk, want sinds 2011 is er een zes jaar durende proef gestart waarbij mensen van 17 jaar al een CBR rijexamen mogen afleggen. Rijschool Rijbewijs Haarlem biedt u de mogelijkheid hieraan mee te doen en vervroegd uw rijbewijs te halen.

Meer informatie over deze proef

Als je ervoor kiest om mee te doen aan deze proef, dan mag je vanaf het moment dat je 16.5 jaar bent al gaan beginnen met het volgen van auto rijlessen. Hierbij mag je op je 17e afrijden. Als je slaagt, mag je tot je 18e onder begeleiding autorijden. De begeleider moet wel minimaal 10 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs en geen veroordelingen voor verkeersovertredingen hebben gehad. Ook is het van belang dat de begeleider geen alcohol- of gedragscursus heeft gehad in het verleden en geen verboden middelen gebruikt tijdens het begeleiden.

Vraag nu een proefles aan

Ben je 16,5 en geven je ouders je toestemming om deze rijlessen te volgen? Maak dan nu een online afspraak voor een voordelige proefles. Meteen naar de website? Klik dan op: Rijschool Amsterdam.

Dit bericht is geplaatst in Opleiding en Educatie, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.