Verschillende soorten kachels bij Nordic Fire

Bent u op zoek naar een kachel voor in uw woning? Nordic Fire heeft een uitgebreid assortiment aan kachels en kan u onder andere: houtkachels, pelletkachels, inbouwhaarden of kookhaarden bieden. Wilt u voor klassiek gaan, dan is de houtkachel waarschijnlijk iets voor u, terwijl een inbouwkachel vaak in een modernere woning wordt geplaatst. Er is dus altijd wel een kachel te vinden die bij uw huis past!

Wat is het verschil tussen de kachels?

Als u in het verleden geen kachel hebt gehad is het misschien moeilijk om de verschillen tussen de kachels te zien. Deze zijn toch echt aanwezig. Als u wilt gaan voor een functionele kachel waar u ook op kunt koken, dan zijn de kookhaarden of houtkachels met kookplaat een erg geschikte optie. Deze bieden u warmte en kunt u tevens gebruiken om op te koken. Daarnaast zijn er kachels die los in uw woonkamer geplaatst kunnen worden, of juist ingebouwd worden. Het is maar net wat uw persoonlijke voorkeuren zijn.

Wat is er allemaal mogelijk?

Voor een uitgebreid overzicht van alle kachels gaat u naar de website van Nordic Fire. Wilt u de kachels liever in het echt zien? Neem dan zeker eens een kijkje in de showroom in Zeddam!

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.