Vier hier de beste binnenlandse vakantie

Kamperen in Limburg, dat moet je als gezin zeker een keer gedaan hebben. Niet alleen omdat u zich op rijafstand in een geheel andere wereld waant. Limburg leent zich erg goed voor iedere soort vakantie. Of u nu een actieve tijd of een rustgevende week zoekt.  Waarom? Omdat deze omgeving zich uitstekend leent voor de perfecte gezinsvakantie, waarin iedereen het naar zijn zin heeft. Denk aan de fijne reisafstand. Een plaats met prachtige natuur en een bourgondische leefstijl. Kamperen primitief? Nee hoor. Tegenwoordig kun je volop luxe overnachting, bijvoorbeeld bij 5-sterren camping De Leistert.

 

Overnacht in stijl

Kamperen op topniveau of lekker uw koffer uitpakken op een glamping. Dat is overnachten op een 5-sterren camping. Hier kiezen jullie zelf hoe je wilt overnachten. Wat heeft uw voorkeur? Een luxe tent, ruim chalet of een vakantieboerderij voor de hele familie. Bij allemaal kunt u rekenen op opgemaakte bedden, privé sanitair, een complete keuken en een geweldige veranda bijvoorbeeld.

 

Welke activiteiten gaan jullie doen?

Tennis, volleybal en basketbal. Het zijn slechts enkele sporten die u op het park zelf kunt doen. Maak een competitie voor de hele vakantie en neem het fanatiek tegen elkaar op. Natuurlijk nemen jullie ook een frisse duik in het zwembad. Niet zomaar een zwembad, maar in het overdekte subtropisch zwembad met geweldige glijbanen. Jullie dineren in een van de restaurants, of natuurlijk lekker in de snackbar. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf boodschappen te doen op de volwaardige supermarkt van het park.

 

Aanvullende informatie

U weet nu nog slechts een fractie van wat er allemaal te doen is op vakantiepark De Leistert. Voor                          meer informatie over de mogelijkheden en antwoord op uw vragen, belt u met de receptionisten van De Leistert. Zij staan u graag te woord.

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.