Geen grote reis nodig om een safari te beleven

Kamperen in een safaritent hoeft niet per sé te betekenen dat je het vliegtuig moet pakken naar een Afrikaans land vol olifanten en de rest van de big five. Wist je dat je gewoon je koffer in de auto kunt leggen en naar Brabant kunt rijden? Hier beleef je namelijk een vakantie voor het gezin in een heuse safaritent. En nog een voordeel, je zult hier die enge dieren niet tegenkomen. Wél een lekker bed, want alle tenten zijn luxe ingericht. Die  koffer hoef je dus alleen maar uit te pakken om met je vakantie te beginnen.

 

De safaritent wacht op jullie

Hoewel die luxe ingerichte safaritent op jullie wacht, betekent dat niet dat dit het enige is wat je kunt beleven in Brabant. Op dit vakantiepark zijn er namelijk talloze dingen te ondernemen. Ga lekker zwemmen, sporten of doe eens lekker creatief. Ook buiten het park kunnen jullie genieten van een prachtige omgeving én leuke steden. Geen jungle met dieren, maar met winkels en bezienswaardigheden dus. Voor de meest afwisselende vakantie moeten jullie hier zijn. Geen zin in een safaritent? Dan zijn er nog veel meer mogelijkheden om te overnachten. Jullie stellen je eigen vakantie helemaal zelf samen? ‘Waar?’ horen we jullie vragen. Bij camping TerSpegelt!

 

Klaar om nieuwe herinneringen te maken?

 

5-sterren, ANWB Camping van het jaar. De allermooiste huuraccommodaties, een sportplein met volop activiteiten, het sterrenstrand en uitgebreide horecafaciliteiten. Need we say more? Pak dus gewoon vast de camera erbij en denk vast na wat jullie meenemen, want dit vakantiepark heet jullie van harte welkom. Een laatste tip, zorg dat je er snel bij bent, want er zijn meer mensen die deze camping hebben leren kennen. Zij komen graag ieder jaar terug.

 

Dit bericht is geplaatst in Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.