Voor uw persoonlijke verzorging gaat u naar Silhouette Health & Beauty

U hoeft geen fanatieke sporter te zijn om activiteiten als zumba of yoga uit te willen proberen. Fitnessen in een sportschool is namelijk heel anders dan het bewegen op muziek van zumba, of de mindfulness van yoga. Wilt u graag weten of een van deze activiteiten iets voor u is? Neem dan eens contact op met Silhouette Health & Beauty in Zutphen. Zij bieden gratis proeflessen waardoor u kennis kunt maken met deze sporten zonder zich meteen te binden.

Over Silhouette Health & Beauty

Silhouette Health & Beauty heeft al meer dan 20 jaar ervaring en is uitgegroeid tot een uniek health & beauty instituut in de omgeving van Zutphen. Ze bieden onder andere afslankprogramma’s, massages, schoonheidsbehandelingen of fitness faciliteiten voor vrouwen. U kunt bij dit instituut ook terecht voor sauna’s of zonnebanken. U hoeft dus niet naar verschillende salons, maar kunt het vanaf nu allemaal onder één dak vinden.

Kom eens langs en maak kennis met de servicegerichte medewerkers

Bent u ook benieuwd geworden naar de services van dit Health & Beauty instituut in Zutphen? Neem contact op met een van de medewerkers om een afspraak te maken. Wilt u meteen naar de website? Klik dan op de volgende link:  Yoga Zutphen.

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid en Voeding, Sport en Spel. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.