Vier uw bruiloft op het water

Bent u nog op zoek naar een unieke locatie om uw bruiloft te vieren? Wij hebben de perfecte plek voor u gevonden. Het is romantisch, sfeervol, uniek en is van alle gemakken voorzien. We hebben het hier over een van de prachtige boten van Rederij Celjo. U kunt ervoor kiezen om uw ceremonie op de boot te houden, of om alleen het diner en feest hier te vieren. De mogelijkheden zijn er, u hoeft alleen nog de keuze te maken.

Hoe, wat en waar?

De Partyboot in Deventer vaart over de Ijssel, Oude Ijssel, het Ijsselmeer en de randmeren. Als u er voor wilt kiezen om tijdens de bruiloft ergens aan te meren om een activiteit op het vaste land te doen is dit ook geen enkel probleem. Het personeel van deze rederij is erg gastvriendelijk en helpt u graag met al uw wensen. Heeft u speciale wensen voor uw bruiloft? Neem gewoon eens contact op met een van de medewerkers. U heeft een grote kans dit gewoon mogelijk is bij rederij Celjo.

Hoeveel mensen kunnen we uitnodigen?

Een boot klinkt misschien beperkt, maar voor een bootfeest bij Rederij Celjo hoeft u echt niet minder mensen uit te nodigen dan u van plan was. De prachtige partyboten van Rederij Celjo kunnen tot 350 personen toelaten op hun boten. U hoeft dus niemand over te slaan! Wilt u meer lezen over de mogelijkheden? Klik dan eens op de volgende link: Partyboot Deventer.

Dit bericht is geplaatst in Entertainment en Muziek, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.