Wegwerp attributen

Een verjaardag, feestje of andere gelegenheid geplant waarbij er gegeten wordt? Plastic borden, plastic bestek en plastickommen zijn hier een goedkope en makkelijke oplossing voor. Maar het is niet alleen goedkoop en makkelijk, ook is het handig in gebruik en heeft u geen last van een stapel afwas na de gelegenheid. En dat is toch wel een heel mooi voordeel, dat u niet na een lange dag of avond nog met een bult afwas zit. Ga snel naar Disposabledirect.nl om al uw scherp geprijsde hygiënisch verpakte borden, bestek, glazen en kommen te bestellen. Wij zijn niet voor niets dé specialist in Nederland en België.

Wegwerp servies

Bij Disposabledirect.nl heeft u een ruime keuze uit diverse wegwerp producten, voor iedere gelegenheid is er dus een oplossing. Van plastic champagne glazen tot plastic soepkommen. Alle producten zijn voorzien van speciaal materiaal, vervaardigd uit polystyreen, waardoor het ook geschikt is voor warme producten tot wel bijna 100 graden. Ook bieden wij u kunststof gemetalliseerd bestek, waardoor u zonder afwas toch een stijlvolle tafel op kunt maken.

Geïnteresseerd in al het plastic service van Disposabledirect.nl? Neem dan gerust een kijkje op de website. Ook kunt u voor specifieke wensen of grote aantallen telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Overig. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.