Koken met de snelkookpan van Gloudemans

We willen vaak allemaal dat het eten ’s avonds snel op tafel staat. Koken kan soms toch lang duren. De snelkookpan is hiervoor de oplossing. Met de snelkookpan is uw eten zo klaar. Bij Gloudemans hebben ze een groot assortiment aan pannen, zoals de snelkookpannen. Koken, bakken, stomen, grillen en braden is met een goede pan een fluitje van een cent. Bij Gloudemans vindt u alle pannen die u nodig heeft voor een heerlijke maaltijd.

De snelkookpan

De snelkookpan is een pan waarin eten onder druk wordt gekookt. De kooktemperatuur is hoger dan 100 graden Celsius en de gerechten zullen daardoor sneller gaar zijn. De snelkookpan is zuinig met energie. Het is dan wel een zware pan met een grote warmtecapaciteit, maar er hoeft maar weinig water aan de kook gebracht te worden. Het eten wordt bij temperatuur boven de 100 graden Celsius bereid, zodat het aanzienlijk sneller gaar is dan met gewoon koken. De vitaminen blijven hierdoor gewoon behouden. De pan die een inhoud heeft van tussen de 2,5 en 10 liter, wordt voor het koken gevuld met een dun laagje water.

Bestellen van de pannen

Wilt u een snelkookpan van Gloudemans bestellen of misschien wel een braadpan kopen? De pannen worden gratis thuisbezorgd bij besteding vanaf 50 euro. U ontvangt uw bestelling binnen drie werkdagen en niet goed is geld terug. Voor vragen kunt u terecht bij de klantenservice van Gloudemans.

 

 

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.