Fiets- en scooter reparatie in Heemstede

Bent u op zoek naar een scooterreparateur in Haarlem? U kunt natuurlijk naar de scooterdealer gaat waar u de hoofdprijs betaalt voor elke handeling, maar u kunt er ook voor kiezen om hem te laten repareren bij VVR Parts in Haarlem. Zij zijn ervaren in het repareren van zowel fietsen als scooters en bieden u de beste service tegen een scherpe prijs. Daarnaast staan ze zeven dagen per week voor u klaar, vanaf 08.00 uur tot 22.00 uur. Als uw scooter of fiets op de heenweg naar het werk kapot gaat kunt u hem meteen brengen of laten halen en na het werk weer gewoon ophalen!

Ook voor de aanschaf van een nieuwe fiets

Als u vaak problemen heeft met uw fiets is het wellicht een goed idee om een keer in een nieuwe fiets te investeren. VVR Parts heeft verschillende modellen in haar assortiment. Zo hebben ze bijvoorbeeld verschillende omafietsen, een aantal hippe retro fietsen of een elektrische fiets voor de lange afstanden. Uiteraard verkopen ze ook verschillende accessoires zodat uw fiets van alle gemakken voorzien is.

Neem een kijkje in de fietsenwinkel in Heemstede

Wilt u een proefritje maken op een van de fietsen? Ga dan eens langs bij de fietsenwinkel in Heemstede. Op de website van VVR Parts kunt u het assortiment vast bekijken. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Fietsenreparatie Haarlem.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Reizen en Vakantie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.