Huis decoreren met muurstickers

Houdt u ook zo van de huisinrichting van Riviera Maison? De witte meubeltjes, gecombineerd met rieten manden en de muurstickers met spreuken van  lieve en gezellige teksten boven de eettafel. MuDeco heeft verschillende soorten muurstickers die gemakkelijk op de muur aan te brengen zijn. U kunt er natuurlijk uw eigen persoonlijke tintje aan geven, maar er is ook een ruime keuze aan standaard teksten. Bent u niet zo van de teksten, dan kunt u ook eens kijken naar de talloze stickers met afbeeldingen.

Aanbrengen van muurstickers

Misschien bent u niet zo’n klusser en twijfelt u eraan of het ook voor u is weggelegd, om zo’n muursticker aan te brengen. Speciaal voor u is er een handig hulpmiddel, de zogenaamde “rakel”. Met behulp van de rakel kunt u eventuele luchtbelletjes verwijderen en de muursticker goed aandrukken/aanwrijven op de muur of zelfs op uw raam.

Van alle markten thuis

Ook een kinder- of babykamer is schitterend te decoreren met muurstickers. Denk bijvoorbeeld aan een muursticker met schattige uiltjes in een boom, of de afbeelding van een stoere leeuw voor een jongenskamer. Heeft u interesse? Surf dan direct naar de website van MuDeco en bestel online de mooiste muurstickers met tekst of de leukste muurstickers met afbeeldingen.

Dit bericht is geplaatst in Huis, Tuin en Keuken, Relatie en Familie. Bookmark de permalink. Reacties en trackbacks zijn beide momenteel gesloten.